Следвайте Гласове в ТелеграмЗападните държави изискват от Киев да увеличи мобилизацията,

...
Следвайте Гласове в ТелеграмЗападните държави изискват от Киев да увеличи мобилизацията,
Коментари Харесай

Наришкин: Западът изисква от Киев да разшири мобилизацията на мъже и жени между 17 и 70 години

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Западните страни изискват от Киев да усили мобилизацията, с цел да компенсира тежките загуби след несполучливата контраатака на украинските въоръжени сили, заяви пресслужбата на Службата за външно разузнаване.

" Сергей Наришкин, шеф на Службата за външно разузнаване на Руската федерация, съобщи, че Западът изисква от режима на Зеленски да показва пред международната общественост невъзможността за победа на Русия в украинския спор, без да се регистрират загубите ", се споделя в известието.

Според разследващата работа Съединени американски щати и Англия предлагат на украинското управление да понижи наборната възраст до 17 години и да я увеличи до 70 години, както и да извърши спомагателна готовност на дамите. СВР отбелязва, че министърът на защитата на страната Рустем Умеров е предложил на Върховната рада да изследва опцията за понижаване на минималната възраст за наборна военна работа.

" Ако това се случи, киевският режим ще удостовери нацистката си същина, като изпрати седемнадесетгодишни младежи в изпепеляващата война, с цел да удължат мъката на ВСУ. Това ще припомня доста на дейностите на висшето управление на нацистка Германия през есента на 1944 година за основаване на нацистката национална милиция - " Фолксщурм ", в границите на която от децата са образувани отряди на Хитлерюгенд ", акцентира пресслужбата.

Напоследък все по-често се чуват апели за усилване на мобилизацията в Украйна. В края на октомври членът на комисията по национална сигурност на Върховната рада Серхий Рахманин направи такова предложение, като уточни забележителните загуби на украинската войска. Владислав Шевчук, пълководец на рота от 80-а бригада на украинските въоръжени сили, също съобщи пред средствата за всеобща информация за нуждата от цялостна наборна военна работа.

Освен това украинският парламент приготвя проектозакон, който ще анулира отлагането на военната работа при готовност на студентите в наборна възраст, които получават второ и трето висше обучение, а също по този начин предлага да се стесни кръгът на хората, които имат право на отсрочване на военната работа за полагане на грижи за инвалиди.

Инфо: ria.ru

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР